Thomas Bruun

Thomas Bruun

“Mennesker fascinerer mig meget mere end teknologi”

“At se mennesker udvikle sig, det er det, der virkelig motiverer mig” udtaler Thomas, som var medgrundlægger af firmaet i 2002.

Som andre ingeniørhuse, havde thomas-as fokus på teknologi og lærte sig 3D design og andre avancerede EDB værktøjer. Ingeniørerne blev specialister og kunne løse specielle problemer med højt specialiserede værktøjer.

“Efter nogle år, indså jeg, at jeg var meget mere interesseret i, hvordan organisationer, grupper og individer tænker, reagerer og udvikler sig. Teknologi er fantastisk men det er mennesker der er drivkraften. Mennesker kan under de rette betingelser, være analytiske, inspirerende, kreative og visionære. De kan skabe ting som ingen havde drømt om. Det kan maskiner ikke.

Thomas besluttede at bryde med den anden grundlægger og ændre den måde, virksomheden arbejdede på.

“I dag er alle i teamet en del af den vitale proces. En proces der udvikler sig hele tiden og hvor gruppen bliver stærkere og stærkere,” forklarer Thomas. “Vi deler ideer, visioner og viden i et kollegialt arbejdsmiljø.”

Ideen er, at hvis det enkle individ får mulighed for at udvikle sit potentiale i et inspirerende, kritisk og støttende miljø, vil hele gruppen drage fordel heraf.

”At finde frem til den allerbedste løsning på ethvert problem, indebærer at alle involverer sig i processen. Som processen skrider frem, udvikler såvel teamet som den enkelte sig både fagligt og personligt. At arbejde i et team som dette, er hvad jeg ønsker at gøre resten af mit liv.”

Til fotosessionen bad fotografen alle om at medbringe noget der betyder meget for dem. Thomas medbragte sin kone, Vibeke, med hvem han har to børn.

“Intet eller ingen er mere vigtig for mig,” siger Thomas. “Hun er det faste holdepunkt i mit liv.”

 

Kontakt
Email: tb@thomas-as.dk
Mobil: +45 24 881 101