Hvad kan vi gøre for dig?

Vi er en visionær partner for vores kunder. Sammen skaber vi koncepter, ved at udfordre traditionelle metoder og tankesæt.Vi leverer kompetente, intelligente løsninger til vore kunder. Fra design af små plastik komponenter til udvikling af store produktionsanlæg.

Kreativitet – og fokus

I processen med at løse vore kunders problemer, udfordrer vi den almindelige viden. Når problemer ses i nye perspektiver, udløser det ofte en naturlig, kreativ proces med nye indgangsvinkler og alternative løsninger til følge. Samtidig er vi ingeniører og har en praktisk tilgang til opgaven – målet er, at skabe optimale løsninger for vore kunder i hvert eneste projekt. Vor naturlige nysgerrighed og analytiske evner er altid suppleret med brug af FEA (Finite Element Analysis) og/eller CFD (Computational Fluid Dynamics Analysis).

Værktøjer og kompetencer

Selvom avancerede EDB baserede værktøjer er nyttige, er disse – ja blot værktøjer. Vores sande styrke skal findes i vores erfaring samt den brede vifte af kompetencer i vores team.
Processen med at dele viden og udfordre hinanden, fører til et mere effektivt teamwork – og bedre løsninger for vore kunder.

Effektivitet

Som kunde hos thomas-as, får du alle fordelene ved et kreativt, kompetent og professionelt partnerskab. Vore projekter udvikler sig kontrolleret – vi holder en sikker hånd på rattet for at sikre en målrettet og fokuseret projektudvikling.
Du vil løbende blive underrettet om såvel fremdrift som økonomisk status på projektet.

Vore kompetencer

Vi leverer løsninger indenfor:
• Produktudvikling og procesudvikling
• Udvikling af maskiner og komponenter
• Produktoptimering
• Procesoptimering

 Et ungt og engageret team

Ingeniørerne hos thomas-as er et team af dedikerede medarbejdere med mange års erfaring i maskinkonstruktion. Brugen af analytiske værktøjer som CAD design og FEA er en integreret del af vore løsninger.

Kontrol af processen

Som kunde hos thomas-as vil du opdage, at engagement, præcision og ansvarlighed findes i alle faser af processen.
Vi fokuserer først og fremmest på dit behov som kunde – og alle vore løsninger er udviklet i tæt samarbejde med dig og din virksomhed.